A képek feltöltése a kiszolgáló pillanatnyi terhelésének és az internetkapcsolatod feltöltési sebességének függvényében akár több percig is tarthat.

DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Etele út 26.

Szolgáltatásaink

Tervezőgrafika

A nyomdai szolgáltatás mellé, képzett és tapasztalt tervezőgrafikusaink állnak rendelkezésére az elképzelések igényes megvalósításához. Legyen szó bármely nyomdai termékről (névjegy, szórólap, meghívó, prospektus, könyv) vagy internetes megjelenésről (weboldal, reklámbanner), a munkafolyamat minden fázisát – kezdve a szedéssel, tördeléssel, a kiadványszerkesztésen át, a komplett arculattervezésig – előzetesen egyeztetett határidőre vállaljuk. Nyomdai előkészítés, kedvező áron!

Részletek

Digitális nyomtatás és kötészet

Cégünk több, professzionális digitális nyomdagép párhuzamos üzemben tartása által egyszerre biztosítja a kiváló minőséget, üzembiztonságot, rövid vállalási határidőt és kedvező vállalási árakat. A nyomatatás maximum SRA3 (450x320mm) méretű ívekre történik, 80-350 gramm súly közötti egyszerű műnyomótól a különféle kreatív papírokra. Digitális nyomdánk költséghatékony megoldást nyújt a változó adat tartalmú (pl. a belépőjegyek változó sorszáma) dokumentumok igényes kivitelezésére, de jelentős árelőnnyel rendelkezik a hagyományos ofszet technológiával szemben a kisebb példányszámú munkáknál. Nyomdai szolgáltatás áraink jellemzően még a hagyományos ofszet nyomdák indulóköltségeit sem érik el. A digitális technológiánknak köszönhetően igen rövid vállalási határidők biztosíthatóak, hiszen a megfelelően előkészített anyagok fájlból történő nyomtatása azonnal megkezdődhet, ezt követően -mivel festékszáradásról nem beszélhetünk- a kötészeti utómunkákat is azonnal el lehet végezni. Tipikus nyomdai szolgáltatás és termékeink közé tartozik a névjegykártya, meghívó, belépőjegy, szórólap, plakát, prospektus, alacsony példányszámú könyv.
Digitális nyomdánkat jól felszerelt kötészet egészíti ki, melynek segítségével a nyomtatást követő kötészeti utómunkálatokat azonnal el tudjuk végezni. A vágás, biegelés, hajtás, perforálás, laminálás, fóliázás, irkatűzés, spirálozás kötészeti műveleteket házon belül, minden egyéb művelet (pl. stancolás, ragasztókötés, stb.) elvégzését alvállalkozóink által biztosítunk.

Részletek

Plakát és proof nyomtatás

Nagy formátumú tekercsnyomtatóink vízbázisú, pigment tartalmú festék alkalmazásával fotóminőségben nyomtatnak. A pigment következtében a nyomatok UV állóak, így a nyomatok felületvédelem nélkül sem fakulnak meg. A nyomatok legnagyobb szélessége 106 cm, hossza akár 30 méter lehet. A nyomtatáshoz a nyomathordozók nagy választéka áll rendelkezésre a matt vagy fényes fotópapírral kezdve, a festővásznon át, akár a műanyagtartalmú, különböző banner anyagokig. Vállaljuk továbbá az elkészült nyomatok fóliázását, kasírozását, igény szerinti keretezését. Tipikus nagy formátumú termékeink közé tartoznak a reklám és konferencia plakátok, iskolai tablók, panorámaképek és vászonképek.
A digitális proofok rendszeresen színkalibrált, tintasugaras nyomatóval, Fogra által minősített Canon proof papírra, ISO szabvány (ISO Coated V2) szerint készülnek. Igény szerint bármilyen hozott profillal vállaljuk szimulációs proofok készítését is.

 

Nyomdai ügyintézés

A szakmában töltött hosszú évek során olyan erős kapcsolatrendszert sikerült kiépíteni nyomdai szolgáltató cégekkel, melynek következtében mások számára elérhetetlen árakon tudjuk a házon belül gazdaságosan el nem végezhető, nagyobb terjedelmű ofszet vagy rotációs munkákat kínálni. Árajánlatkéréskor tapasztalt munkatársaink a megrendeléshez optimális szállítóval veszik fel a kapcsolatot, majd rövidesen a megrendelő által elérhető árnál kedvezőbb ajánlatot küldenek. Kizárólag magas műszaki színvonallal rendelkező beszállítókkal dolgozunk, ezért jó árainkhoz kiváló minőség párosul.

Elérhetőségeink