DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Etele út 26.

Szolgáltatásaink

Digitális nyomtatás és kötészet

Cégünk több, professzionális digitális nyomdagép párhuzamos üzemben tartása által egyszerre biztosítja a kiváló minőséget, üzembiztonságot, rövid vállalási határidőt és kedvező vállalási árakat. A nyomatatás maximum SRA3 (450x320mm) méretű ívekre történik, 80-350 gramm súly közötti egyszerű műnyomótól a különféle kreatív papírokra. Digitális nyomdánk költséghatékony megoldást nyújt a változó adat tartalmú (pl. a belépőjegyek változó sorszáma) dokumentumok igényes kivitelezésére, de jelentős árelőnnyel rendelkezik a hagyományos ofszet technológiával szemben a kisebb példányszámú munkáknál. Nyomdai szolgáltatás áraink jellemzően még a hagyományos ofszet nyomdák indulóköltségeit sem érik el. A digitális technológiánknak köszönhetően igen rövid vállalási határidők biztosíthatóak, hiszen a megfelelően előkészített anyagok fájlból történő nyomtatása azonnal megkezdődhet, ezt követően -mivel festékszáradásról nem beszélhetünk- a kötészeti utómunkákat is azonnal el lehet végezni. Tipikus nyomdai szolgáltatás és termékeink közé tartozik a névjegykártya, meghívó, belépőjegy, szórólap, plakát, prospektus.
Digitális nyomdánkat jól felszerelt kötészet egészíti ki, melynek segítségével a nyomtatást követő kötészeti utómunkálatokat azonnal el tudjuk végezni. A vágás, formára vágás, biegelés, hajtás, perforálás, laminálás, fóliázás, irkatűzés, spirálozás kötészeti műveleteket házon belül, minden egyéb művelet (pl. stancolás, ragasztókötés, stb.) elvégzését alvállalkozóink által biztosítunk.

Részletek

Tervezőgrafika

A nyomdai szolgáltatás mellé, képzett és tapasztalt tervezőgrafikusaink állnak rendelkezésére az elképzelések igényes megvalósításához. Legyen szó bármely nyomdai termékről (névjegy, szórólap, meghívó, prospektus, könyv) vagy internetes megjelenésről (weboldal, reklámbanner), a munkafolyamat minden fázisát – kezdve a szedéssel, tördeléssel, a kiadványszerkesztésen át, a komplett arculattervezésig – előzetesen egyeztetett határidőre vállaljuk. Nyomdai előkészítés, kedvező áron!

Részletek

Plakát, vinyl, Roll-up, OneWayVision, CityLight, molinó, proof….

Nagy formátumú tekercsnyomtatóink vízbázisú, pigment tartalmú festék alkalmazásával fotóminőségben nyomtatnak. A pigment következtében a nyomatok UV állóak, így a nyomatok felületvédelem nélkül sem fakulnak meg. A nyomatok legnagyobb szélessége 106 cm, hossza akár 30 méter lehet. A nyomtatáshoz a nyomathordozók nagy választéka áll rendelkezésre a matt vagy fényes fotópapírral kezdve, a festővásznon át, akár a műanyagtartalmú, különböző banner anyagokig. Vállaljuk továbbá az elkészült nyomatok fóliázását, kasírozását, igény szerinti keretezését. Tipikus nagy formátumú termékeink közé tartoznak a reklám és konferencia plakátok, iskolai tablók, panorámaképek és vászonképek, komplett kiállítások dekorálása.
A digitális proofok rendszeresen színkalibrált, tintasugaras nyomatóval, Fogra által minősített Canon proof papírra, ISO szabvány (ISO Coated V2) szerint készülnek. Igény szerint bármilyen hozott profillal vállaljuk szimulációs proofok készítését is.