A képek feltöltése a kiszolgáló pillanatnyi terhelésének és az internetkapcsolatod feltöltési sebességének függvényében akár több percig is tarthat.

DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Etele út 26.

Kötészet

Cégünk több, professzionális digitális nyomdagép párhuzamos üzemben tartása által egyszerre biztosítja a kiváló minőséget, üzembiztonságot, rövid vállalási határidőt és kedvező vállalási árakat. A nyomatatás maximum SRA3 (450x320mm) méretű ívekre történik, 80-350 gramm súly közötti egyszerű műnyomótól a különféle kreatív papírokra. Digitális nyomdánk költséghatékony megoldást nyújt a változó adat tartalmú (pl. a belépőjegyek változó sorszáma) dokumentumok igényes kivitelezésére, de jelentős árelőnnyel rendelkezik a hagyományos ofszet technológiával szemben a kisebb példányszámú munkáknál. Nyomdai szolgáltatás áraink jellemzően még a hagyományos ofszet nyomdák indulóköltségeit sem érik el. A digitális technológiánknak köszönhetően igen rövid vállalási határidők biztosíthatóak, hiszen a megfelelően előkészített anyagok fájlból történő nyomtatása azonnal megkezdődhet, ezt követően -mivel festékszáradásról nem beszélhetünk- a kötészeti utómunkákat is azonnal el lehet végezni. Tipikus nyomdai szolgáltatás és termékeink közé tartozik a névjegykártya, meghívó, belépőjegy, szórólap, plakát, prospektus, alacsony példányszámú könyv.

Digitális nyomdánkat jól felszerelt kötészet egészíti ki, melynek segítségével a nyomtatást követő kötészeti utómunkálatokat azonnal el tudjuk végezni. A vágás, biegelés, hajtás, perforálás, laminálás, fóliázás, irkatűzés, spirálozás kötészeti műveleteket házon belül, minden egyéb művelet (pl. stancolás, ragasztókötés, stb.) elvégzését alvállalkozóink által biztosítunk.

A digitális nyomdát kiszolgáló kötészetünk általános terheltségéből kifolyólag külső kötészeti munkát nem vállalunk. A nálunk megrendelésre kerülő nyomdai kivitelezés ára a kötészeti utómunkálatokat is tartalmazza.

Konkrét árak vonatkozásában kizárólag a termékek alatt található általános nyomdai késztermékeink tájékoztatószövegeiben szolgálunk egy-egy példával, az ott megadott árak a kötészeti munkálatokat is tartalmazzák.

Megkeresését, árajánlatkérését a kapcsolat alatt található elérhetőségeinken vagy az alábbi árajánlatkérő űrlap kitöltése, megküldése által várjuk, Ezt követően munkatársaink készséggel veszik fel Önnel a kapcsolatot.

Kérjen árajánlatot:

  Az árak az áfát nem tartalmazzák!

  Rudi madár

   


  Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/clients/client1/web2/web/wp-content/themes/diginyomda/content-page.php on line 16

  Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/clients/client1/web2/web/wp-content/themes/diginyomda/footer.php on line 21

  Warning: Undefined global variable $naptarrendelo in /var/www/clients/client1/web2/web/wp-content/themes/diginyomda/footer.php on line 172