A képek feltöltése a kiszolgáló pillanatnyi terhelésének és az internetkapcsolatod feltöltési sebességének függvényében akár több percig is tarthat.

DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Etele út 26.

Házhozszállítás

Cégünknél lehetőség van házhozszállítást kérni, amelyet a megbízható DPD Futárszolgálat teljesít hosszú évek óta. Fontos megjegyeznünk, hogy szállítási címként olyan helyszín megadását javasoljuk, ahol a futárszolgálat munkanapokon 8 és 17 óra között bármikor kézbesíthet a címzettnek.

A feltüntetett díjak Magyarország egész területére érvényesek. Amennyiben utánvéttel szeretne fizetni, akkor készítse elő az összeget a szállítás napjára, amelyről előzetesen tájékoztatni fogja Önt, a DPD Futárszolgálat. Az utánvétnek nincsen plusz költsége.

A szállítási árakat befolyásolja a csomag súlya. Amennyiben eltér a lentiektől, értesíteni fogjuk előzetesen az esetleges árváltozásról.

Egy munkanapos házhoz szállítás (20 kg-ig): 1500 Ft.

Javasoljuk, hogy házhoz szállítási igényét már megrendeléskor jelezze, de a kiszállítás érdekében később is eljárhat a kapcsolat alatt található elérhetőségeinken keresztül.

Személyes átvétel

Lehetőség van személyesen átvenni a megrendelt terméket az üzletünkben (1119 Budapest, Etele út 26.). Ez esetben a termék árán felül nincs más költsége. A nyitva tartásról, illetve az elérhetőségeinkről szintén a kapcsolat menüpont alatt tud tájékozódni. Amennyiben személyesen veszi át a terméket, kérem várja meg kollégánk visszajelzését a termék elkészülési idejével kapcsolatban.

Fontos! Amennyiben személyesen veszi át a terméket, kérjük készüljön úgy, hogy nálunk csak készpénzzel lehet fizetni, nincs az üzletben bankkártya elfogadó terminálunk.