DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Etele út 26.

Nyomdai előkészítés – tördelés – kiadványszerkesztés

A nyomdai szolgáltatás mellé, képzett és tapasztalt tervezőgrafikusaink állnak rendelkezésére az elképzelések igényes megvalósításához. Nyomdai előkészítés, nagyon kedvező áron. Legyen szó bármely nyomdai termékről (névjegy, szórólap, meghívó, prospektus, könyv) vagy internetes megjelenésről (weboldal, reklámbanner), a munkafolyamat minden fázisát – kezdve a szedéssel, tördeléssel, a kiadványszerkesztésen át, a komplett arculattervezésig – előzetesen egyeztetett határidőre vállaljuk.

A nyomdai előkészítés alapdíjai:

Operátori óradíj: 4000 Ft
Minimum díj: 2000 Ft

A lenti, általános tervezői feladatoknál az átlagos ráfordítási idő alapján jelöltük irányadó árainkat, de azok a megrendelések bonyolultságától függően eltérhetnek.

Névjegykártya papíralapból történő újraszerkesztése 4.000 Ft
Névjegykártya tervezés, 3 terv készítése 8.000 Ft
Névjegykártya perszonalizáció 350 Ft/név
A4 szöveges oldal tördelése 550 Ft
A4 képes, szöveges oldal tördelése 1.200 Ft
Kisarculat készítése (logo, névjegy, levélpapír, boríték) 35.000 Ft
Egyoldalas szórólap tervezése 8.000 Ft
Plakát tervezése 12.000 Ft
Perszonalizáció (sorszámozás 1-től 10.000-ig) 8.000 Ft

 

A perszonalizáció (DM levelek, sorszámozás, vonalkód, fotó, stb) díja egyedileg kerül meghatározásra a példányszámtól és bonyolultságtól függően, elérhető akár 1 Ft/adat árért. A pontos vállalási díjunk meghatározásához várjuk személyes megkeresését, az előzetes egyeztetés érdekében. Munkatársainkat a kapcsolat alatt található elérhetőségeinken érheti el, készséggel veszik fel Önnel a kapcsolatot.
Az alábbi szolgáltatást nyújta grafikusunk: nyomdai előkészítés, kiadványszerkesztés, arculattervezés, meghívó tervezés, plakát tervezés, szórólap tervezés, névjegy tervezés.

Az árak az áfát nem tartalmazzák!

Kérjen árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével: