DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Etele út 26.

Ezért csodás karácsonyi ajándék az egyedi fotónaptár

Akármilyen (és most fontos az akármilyen szó) karácsonyi ajándékot venni könnyű. Viszont nagyon nehéz megtalálni azt, amelyik egyedi, amelyik valóban örömöt okoz és még hasznos is. Összegyűjtöttünk néhány okot, szerintünk miért szenzációs karácsonyi ajándék egy fotónaptár.

Tudjuk, miért vagy itt.

Ha ezt a cikket olvasod, akkor nagy eséllyel azt az ajándékot keresed, amelyikkel valóban meglepheted azt, akit szeretnél és már biztosan túlvagy a csúnya karácsonyi pulcsi poénon, a rémszarvasos (😊) zoknin és a bögrén (ami egyébként nem rossz ötlet, ha egyedivé teszed, de valóban értelmetlen és megfejthetetlen, hogy önmagában egy teljesen átlagos bögre miért népszerű karácsonyi ajándék).

Szerintünk az egyedi fotónaptárunk szuper, el is mondjuk, hogy miért gondoljuk úgy.    

Gyönyörű emlék

Körülbelül 150 évvel ezelőtt készült a világ első fotója amelyik egy – az erkélyéről kinéző – alakot ábrázol. Azóta a fotó egyet jelent a csodás emlékekkel, a segítségével újraélhetsz megkapó, vicces, bájos, izgalmas és közös pillanatokat. A fotónaptárunk segítségével emlékeket ajándékozol.

A fotónaptár hasznos

A díszeket és a dekorációkat kivéve nem sok haszna van az olyan ajándékoknak, aminek nincs semmi különösebb funkciója. A fotónaptárnak van, hiszen kinek ne lenne szüksége egy naptárra? Főleg, ha az emlékeket őrzi. 

A neked tetszőt választhatod

Nem szeretjük amikor a cikkekben „találgatnak” vagy tanácsot adnak, hogy egy ajándék kinek ideális, ezért mi sem tesszük, csak elmondjuk, hogy van asztali fotónaptárunk (például irodába) fali (ebből több méret) családi tervező naptárunk (ahol előre megtervezhetitek ki mikor és hol van) vagy szuper hűtőmágneses naptárunk, ami elképesztően jól mutat a hűtőn. Természetesen a már eddig gyűjtött hűtőmágnesek mellett. 

Lehet akár tematikus is

A fotónaptár lehet tematikus és rendkívül egyedi. Csak egy ötletet adunk, de ha például a nagypapát szeretnéd meglepni egy naptárral, azon lehet minden képen ő és az unoka, és ha akarod összeállíthatsz egyet a párodnak az irodába és egy másikat (telis tele a közös és titkos élményekkel) otthonra.

Szinte nincs emlékhatár

A legtöbb egyedi ajándék egy, vagy maximum két képet tartalmaz: gondolj egy bögrére, egy puzzle-ra, vagy akár egy telefontokra: és egyetlen képet nagyon nehéz kiválasztani. Mert melyik a legszebb emlék vajon – igaz?  Az egyedi fotónaptár azonban akár 78 képből, 78 emlékből is állhat és minden naptárat még egyedibbé tehetsz a különböző elrendezésekkel.  

A naptár örök

Meglephet, hogyan lehet örök a 2023-as naptár, pedig az, mert hidd el, hogy 2023 december legvégén nem a kukában landol. Elrakjátok emlékbe: így válik a naptár örökké.

Készíts egyedi és emlékezetes ajándékot. Válaszd ki a számodra ideális naptárt és töltsd fel a legszebb emlékeket.