DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Etele út 26.

Szórólap

DigiNyomda szórólap

Szórólap nyomtatás

Mitől hatékony egy szórólap?

Hatékony a szórólap, ha átgondoltan megtervezett, ha a szórólap a célközönség számára van pozíciónálva, ha figyelemfelkeltő és természetesen ha minőségében a szórólap kifogástalan.

A minőségi szórólap precíz, az élénk színek által a képalkotása megnyerő, kontúrjai hangsúlyosak és ár-érték arányban megfelelő.

Ha egyedül nem megy, akkor grafikus kollégáink segítségére lesznek a szórólap megtervezésében, hogy az Ön szórólapja valójában reklámozzon, továbbá az alacsony példányszámú, jellemzően 1000-2000 db.-ig történő szórólap nyomtatást az ofszet nyomdákkal hasonlítva rendkívül kedvező áron, rövid határidőre tudjuk vállalni. Az általunk alkalmazott technológia során a nyomtatás direktben, fájlból történik, nem képződnek egyéb, nyomtatást megelőző plusz költségek. A kész nyomatokon a kötészeti munkálatok azonnal elvégezhetőek, az ofszetnél megszokott száradási idővel nem kell számolni.

Szórólap készítés – az első sikeres lépések

A szórólap készítés olyan üzleti beruházás, amely elengedhetetlen a biztos haszon érdekében. Egy jól sikerült szórólap nagy mértékben hozzájárulhat egy vállalkozás vagy cég beindításához, és a folyamatos üzleti sikerhez. A szórólap készítés összetett dolog, nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre gondolná az ember. Ha igazán azt szeretnénk, hogy komoly profitot hozzon, komoly előkészítő munkának kell megelőznie. Ez talán a legfontosabb lépés. Egy jól összeállított és átgondolt reklámanyag nagyot “robbanthat” a piacon.

A jó szórólap készítés

A szórólap készítés tehát elsősorban az előkészítéssel és tervezéssel kezdődik. Mielőtt belevágnánk át kell gondolnunk a következőket: kiket, vagyis milyen vevőkört, potenciális vásárlókat célzunk meg, milyen terméket vagy termékeket, szolgáltatást reklámozunk, hogy érhet az üzenet a leghatásosabban célba? A célcsoport kiválasztása már sok mindent meghatároz; hiszen másra figyelnek fel a fiatalok, a középkorúak és az idősek, másra a nők és a férfiak. A foglalkozás is meghatározó lehet, ugyanúgy, mint az érdeklődési kör, vagy az anyagi helyzet. A szórólap készítés esetében tehát mindezt figyelembe kell venni. Érdemes tudni, hogy másra, és máshogyan figyelnek a nők és a férfiak is. A formáknak és színeknek is külön jelentésük van a szórólap készítés során. Az élénk színek, az egyszerű, kiemelkedő formák odavonzzák a tekintetet. A nem szokványos, meglepő vagy vicces elemek szintén hatásosak lehetnek.

A szórólap készítéshez megfelelő technikai háttér szükséges. Akkor lesz igazán minőségi és szépen kivitelezett a nyomat, ha az azokat előállító gépek, eszközök és a technikai, technológiai hátter is megfelelő, és jó minőségű. A tökéletes végeredmény érdekében tehát érdemes mindezt figyelembe venni. A képalkotás, az élénk színek, a precizitás, az éles kontúrok mind hozzájárulnak ehhez.

A szórólap készítés olyan, mint egy befektetés: akkor éri meg, ha hozzájárul a profit és a haszon termeléséhez, és előrelendíti az üzletet.

Hirdesse szolgáltatásait és termékeit utcán, éttermekben, aluljárókban, köztereken!

Kérjen árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével: