DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Etele út 26.

Prospektus

DigiNyomda prospektus

Prospektus nyomtatás

Amíg a névjegykártya személyedet, addig a prospektus és brossúra cégedet minősíti, ezért fontos, hogy megfelelő hangsúlyt fektess annak elkészítésére.

Egy igényesen megtervezett és kivitelezett brossúra előnyhöz juttatja cégedet a piaci versenytársaiddal szemben egy kiállítás, rendezvény vagy prezentáció alkalmával, illetve egy minőségi prospektus birtokában a tárgyalás is profibb, hatékonyabb.

Igény esetén cégünk a grafikai tervezésben és a megoldási lehetőségek tájékoztatásában is segítségedre tud lenni, grafikus munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Egy jól megtervezett és kivitelezett prospektus jól mutat egyéb céges nyomdai anyagok kísérőjeként, egy rendezvény vagy prezentáció alkalmával. Abban az esetben ha már az elején elakadna, hogyan is nézzen ki prospektusa, a grafikai tervezéssel is megbízhat minket!

Grafikusaink készséggel állnak rendelkezésre.

Igény esetén tanácsot adunk a kért prospektus, méretére, papír fajtájára és egyéb, egyedi megoldási lehetőségekre is.

Napjaink gyorsan változó termék és szolgáltatás kínálata, valamint az egyre népszerűbb direkt marketing eszközök következtében a prospektusok, brossúrák nyomtatási példányszámai jelentősen visszaszorultak. A cégek egyre inkább döntenek a gazdaságosan csak digitális nyomdában kivitelezhető példányszámok, majd az esetleges változásokat követő utánnyomás mellett. A Magyarországon egyedülálló, újonnan érkezett digitális nyomdai technológiánkkal mindez lehetséges, segítségével olyan, a piacon eddig ismeretlen, élénk színek megjelenítésére vagyunk képesek, amely a jó ár mellett egyúttal rendkívül figyelemfelkeltő. Az igény szerinti exkluzív megjelenést kreatív papírválasztékunk által tudjuk biztosítani.

Prospektus készítésén gondolkodik? Az ebben megjelenő termékek és szolgáltatások bemutatása nagymértékben befolyásolja cégének jövőbeni azonosítását. Egy jó prospektus könnyen megjegyezhetővé teszi vállalatát vagy vállalkozását meglévő és leendő partnerei számára, ami fontos előnyhöz juttathatja Önt piaci versenytársaival szemben. Mivel érhető el mindez? Az átlátható, érthető tartalom meghatározásának, valamint a megfelelő arculati elemek használatának (színek, szimbólumok, betűkészletek, képek stb.) kiemelt jelentősége van. Ezt kiegészítheti a különböző speciális felületkezelési eljárások alkalmazása (pl. fóliázás, lakkozás), valamint a különleges papírfajták és méretek használata. Hasonló jellegű kivitelezésekben cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik, amelyek közül néhányat megtekinthet referenciáink között.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, nyomdai és grafikai kivitelezéssel kapcsolatban egyaránt.

Prospektus készítés kis és nagy példányszámban egyaránt, prospektus nyomtatás meglévő grafika alapján vagy egyedi prospektus nyomás grafikai tervezéssel együtt. Termékeink: cégbemutató prospektus, cégismertető prospektus, céges prospektus, céges bemutatkozó anyag, céges brossúra, termékkatalógus, szolgáltatási katalógus, termék ismertető kiadvány, árlista, árjegyzék.

A prospektus más néven brossúra a céget, termékeket, szolgáltatásokat bemutató kiadvány. A prospektus legjellemzőbb mérete: A5 vagy A4.

Annak ellenére, hogy az online marketing és kommunikáció irányába tolódik el a világ, a céges megjelenéshez még mindig elengedhetetlen egy jól megtervezett és igényesen kivitelezett prospektus.

Nyomdai árakat kérhet weboldalunkon keresztül kényelmesen, pár lépésben, e-mailben vagy telefonon keresztül is.

Technológiánknak köszönhetően a perszonalizálás vagy a kis példányszám sem akadály. Mivel a film és nyomólemez készítés fázisa kimarad és az elkészített brossúra anyaga azonnal a nyomógépbe kerül, jelentős időt és költséget spórolunk ügyfeleink számára minden megrendelés esetében. Próbálja ki Ön is az ofszet minőségű digitális nyomtatást, melyet nyomdánk biztosít!

Az LA4 méretű prospektusokkal közkedvelt és jól kezelhető brossúrát adhat leendő ügyfelei, érdeklődői kezébe. Személyesen az üzletben vagy akár postaküldeményként – minden esetben megállja helyét az akár kétféle hajtással is készíthető reklámanyag.

A hajtás a két leginkább bevált “U” és “Z” módozat, amely a tartalomtól függően alkalmazandó. A kiadvány nagy előnye, hogy oldalanként könnyen tagolható a tartalom és akár teljesen eltérő információk-ajánlatok is szeparáltan, képpel illusztrálva kaphatnak helyet.

Természetesen a fenti LA4 mérettől eltérő méretre is szívesen küldünk kalkulációt. A prospektusokat több oldalas, tűzött kivitelre is el tudjuk készíteni – igénytől függően.

Kérjen árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével: