DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Etele út 26.

Plakát

DigiNyomda plakát

Plakát nyomtatás

Az igazán jó plakát akár szavak nélkül, egyetlen jól megtervezett plakáton megjelenő kép által egy egész történetet, filozófiát képes magába foglalni és leközvetíteni annak, aki rátekint a plakátra. A plakát képi kommunikációja egyedi marketinget biztosít, a plakát halhatatlan, ha a plakát kreatív! Miben segítünk mi?

Hogy a plakát nyomtatása és kivitelezése a megfelelő alapanyag és az önmagában is figyelem felkeltő színtér biztosításával tökéletes legyen.

Digitális nyomdatechnológiánkkal a plakát nyomtatását SRA3 (320x420mm) plakát méretig rendkívül gyors határidőre, kedvező áron, kivételesen jó minőségben, különféle hordozókra kínáljuk a kültéri és beltéri plakátok nyomtatását, gyártását.

Újonnan érkezett nyomdagépünk akkora színtér megjelenítésére képes, mely képességével jelenleg egyedülálló Magyarországon, így a piacon eddig megszokottnál jóval élénkebb színek önmagukban biztosítják a figyelemfelkeltést.

A jól kieszelt és megrajzolt kép egy pillanat alatt képes megvilágítani olyan tartalmat is, amit leírni, elolvasni, elmagyarázni csak hosszú idő alatt lehetne.

A plakát stiláris jellemzőit, a csak rá jellemző tömörítést, a jelképekben fogalmazást, a különleges színhasználatot, az optikai effektek bátor kiaknázását, a léptékváltás adta lehetőségeket.

Digitális nyomdatechnológiánkkal előállítható legnagyobb méretünk az SRA3 (320x420mm), ezen méretig rendkívül gyors határidőre, kedvező áron, kivételes minőségben kínáljuk plakátok gyártását különféle hordozókra. Újonnan érkezett nyomdagépünk akkora színtér megjelenítésére képes, mely képességével jelenleg egyedülálló Magyarországon, így a piacon eddig megszokottnál jóval élénkebb színek önmagukban biztosítják a figyelemfelkeltést.

Kül-és beltéri plakátokat egyaránt nyomtatunk, DIN- valamint extra méretekben is. Plakátjaink 50 darabtól elérhetőek különböző kivitelezésben és grammsúlyban. Ha kisebb darabszámra van szüksége, lehetősége van digitális úton gyártott plakátjaink közül választani.

Kérjen árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével: