DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Etele út 26.

Névjegy

DigiNyomda névjegy

Névjegykártya nyomtatás

“Mutasd a névjegykártyád, megmondom ki vagy!”

A tárgyalás vagy együttműködés a névjegykártyával kezdődik, akár általános névjegykártya, akár egyedi névjegykártya, a kitűnő minőségű alap- vagy kreatív nyomathordozó kiválasztásával a névjegykártya minőségét garantáljuk. Légy hiteles, logózott vagy design elemet tartalmazó egy vagy két oldalas, névjegykártyáddal.

A névjegy készítés vagy megtervezés komoly feladat, ha szükséged van segítségre, egy jó ötletre, állunk rendelkezésedre, kérd kollégánk segítségét!

Szolgáltatásunk az általános névjegy készítése mellett számos olyan opciót kínál, mellyel egyedi-, az adott vállalat vagy szervezet kommunikációs elemeit kiegészítő design jeleníthető meg. Színes és látványos termékeket készítünk, kitűnő minőségű alap- és kreatív kartonra, melyek tartósságot és eleganciát garantálnak. Logózott, céges névjegykártyáid biztos alapot nyújtanak a sikeres üzletvitelhez.

Digitális nyomdatechnológiánkkal kis példányszám mellett is gazdaságosan, egyben kiváló minőségben gyártott termékünk. A nyomtatás igény szerint lehet egy vagy kétoldalas, egyszínes vagy négyszín color, illetve ezek kombinációi. A megfelelő nyomathordozó kiválasztásához minden igényt kielégítő kínálattal, gyönyörű kreatív papírokkal állunk rendelkezésre. A szabványos névjegy méretek mellett lehetőséget biztosítunk egyedi méretek megvalósítására is.

Kérjen árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével: