A képek feltöltése a kiszolgáló pillanatnyi terhelésének és az internetkapcsolatod feltöltési sebességének függvényében akár több percig is tarthat.

DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Etele út 26.


 
 
A képek feltöltése a kiszolgáló pillanatnyi terhelésének és az internetkapcsolatod feltöltési sebességének függvényében akár több percig is tarthat.

Családi tervező FotóNaptár

Termék információ:30x48cm méretű, 12 lapos prémium falinaptár, akasztóval, fémspirállal, merevítő hátlapkartonnal
Fényképek:max. 24db egyedi fénykép illeszthető
Ára:bruttó 3.500 Ft
Vállalási határidő: Pillanatnyi terheléstől függően, de legkésőbb a megrendelés beérkezését követő 5. munkanap
Ahhoz, hogy karácsony előtt biztosan elkészüljön, személyes átvéte esetén legkésőbb december 18-ig (kedd), ha házhozszállítással szeretnéd megkapni, akkor legkésőbb december 15-ig (szombat) add le megrendelésedet!
Személyes átvétel:
1119 Budapest, Etele út 26. fszt. 1., a DigiNyomda nyitvatartási idejében ingyenesen
Futárkiszállítás:

Magyarország területén az elkészítést követő 3. munkanapon. Díja: bruttó 1500 Ft.
Amennyiben több rendeléset rögzítesz és egyben (egyszeri szállítási díj ellenében) szeretnéd megkapni a naptáraidat, kérjük, egy napon belül add le az összes megrendelésedet és tüntesd fel a megjegyzésben, hogy a többi megrendeléseddel egybe kéred csomagolni.

Családi tervező FotóNaptár a DigiNyomdától

Rendeld meg két egyszerű lépésben:

1. Töltsd ki személyes adataidat, válassz átvételi módot.

az adatok kitoltése kötelező
 
:
:
:
 
:
:További információért kattints ide.
 
 
 
 
 
*

Még 3000 karaktert írhatsz.

 

    *Itt kérjük jelezni, amennyiben több különböző naptárt rendelsz és az összes megrendelésedhez futárkiszállítást kérsz, ezért kéred a más tartalmú, külön-külön feltöltött megrendeléseidet összecsomagolni, egyszeri szállítási költség ellenében kiszállítani. Kérjük a pontos példányszám jelölését.

 

:

 


 

2. Töltsd fel saját fotóidat.

Fontos tudnivalók:

Az Családi tervező FotóNaptár nagy méretű, ezért az oldalaira illeszthető képek is nagy méretben jelenhetnek meg, melyek optimális minőségű kidolgozásához megfelelő felbontású fotók feltöltése javasolt. Az alacsony felbontású fotók életlen, részletszegény képkidolgozást eredményezhetnek. A fényképek kiválasztását követően rendszerünk különböző színű piktogramok által jelzi ki a felbontás alapján várható minőséget, a zöld - ideális, a sárga - megfelelő, a piros - nem ajánlott felbontást jelez. Az egészen nagy felbontású, .jpg kiterjesztésű képek feltöltésének támogatása érdekében webszerverünk képenkénti maximális fájlméret korlátozását 10 MB-ra emeltük, ennél nagyobb méretű kép feltöltése nem lehetséges.

Figyelem! A gyorsabb szerkesztés érdekében ajánlott a képek előzetes, hónapok szerinti összeválogatása, a képfájlok neveinek sorrend szerinti indexálása. A megrendelés véglegesítését követően a naptár lapjaihoz rendelt képek cseréje már nem lehetséges, ezért kérjük azt megelőzően körültekintően eljárni! Amint a naptárak elkészültek, átvehetőek, rendszerünk automata email értesítést küld a megrendeléshez megadott email címre.