A képek feltöltése a kiszolgáló pillanatnyi terhelésének és az internetkapcsolatod feltöltési sebességének függvényében akár több percig is tarthat.

DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Etele út 26.


 
 
A képek feltöltése a kiszolgáló pillanatnyi terhelésének és az internetkapcsolatod feltöltési sebességének függvényében akár több percig is tarthat.

Asztali FotóNaptár

Termék információ:32x15cm méretű, 13 lapos prémium asztali naptár fémspirállal, karton tartóval
Fényképek:13db egyedi fénykép illeszthető
Ára:bruttó 2.500 Ft
Vállalási határidő: Pillanatnyi terheléstől függően, de legkésőbb a megrendelés beérkezését követő 5. munkanap
Ahhoz, hogy karácsony előtt biztosan elkészüljön, személyes átvéte esetén legkésőbb december 18-ig (kedd), ha házhozszállítással szeretnéd megkapni, akkor legkésőbb december 15-ig (szombat) add le megrendelésedet!
Személyes átvétel:
1119 Budapest, Etele út 26. fszt. 1., a DigiNyomda nyitvatartási idejében ingyenesen
Futárkiszállítás:

Magyarország területén az elkészítést követő 3. munkanapon. Díja: bruttó 1.500 Ft.
Amennyiben több rendeléset rögzítesz és egyben (egyszeri szállítási díj ellenében) szeretnéd megkapni a naptáraidat, kérjük, egy napon belül add le az összes megrendelésedet és tüntesd fel a megjegyzésben, hogy a többi megrendeléseddel egybe kéred csomagolni.

Rendeld meg három egyszerű lépésben:

1. Töltsd ki személyes adataidat, válassz átvételi módot.

az adatok kitoltése kötelező
 
:
:
:
 
:
 
 
 
 
 
*

Még 3000 karaktert írhatsz.

 

    *Itt kérjük jelezni, amennyiben több különböző naptárt rendelsz és az összes megrendelésedhez futárkiszállítást kérsz, ezért kéred a más tartalmú, külön-külön feltöltött megrendeléseidet összecsomagolni, egyszeri szállítási költség ellenében kiszállítani. Kérjük a pontos példányszám jelölését.

 

:

 

2. Válassz ízlésednek megfelelő naptárdizájnt:
Kattints a képekre. A kiválasztott naptár sablont bordó keret jelöli.

Asztali FotóNaptár
Asztali FotóNaptár
Asztali FotóNaptár

 

3. Töltsd fel 13 darab saját fotódat, add meg egyéni felirataidat.

Fontos tudnivalók:

Az Asztali FotóNaptár optimális minőségű kidolgozásához 2 vagy több megapixeles (1800x1200 képpont), de legalább 1 megapixeles (1200x800 képpont) felbontású képek feltöltését ajánljuk. Kisebb felbontású fotók feltöltése életlen, részletszegény képkidolgozást eredményezhet. A fényképek kiválasztását követően rendszerünk különböző színű piktogramok által jelzi ki a felbontás alapján várható minőséget, a zöld - ideális, a sárga - megfelelő, a piros - nem ajánlott felbontást jelez. A naptárak lapjai egy-egy fényképpel láthatóak el, az oldalanként több fénykép megjelenítéséhez valamelyik fényképszerkesztő program (pl. Photoshop) használatát, fotómontázs készítését javasoljuk. A naptárak lapjaira tetszőleges oldalarányú képek, álló vagy fekvő poziciójú, négyzetesre vagy panorámára vágott fotók illeszthetőek. Az Asztali FotóNaptár fekvő formátumú, ezért annak lapjaihoz -a fényképek minél nagyobb méretben történő megjelenítéséhez- fekvő poziciójú fotók felhasználását javasoljuk. Rendszerünk a fotókat minden esetben úgy illeszti a naptárak lapjaira, hogy azok a lehető legnagyobb méretben jelenhessenek meg, minél inkább kitöltsék az oldalakat úgy, hogy oldalarányuktól függetlenül soha nem kerülnek megvágásra (Fit in eljárás). Az egészen nagy felbontású, .jpg kiterjesztésű képek feltöltésének támogatása érdekében webszerverünk képenkénti maximális fájlméret korlátozását 10 MB-ra emeltük, ennél nagyobb méretű kép feltöltése nem lehetséges. A képek feltöltését követően a megrendelés véglegesíthetővé válik.

Figyelem!: Rendszerünk a képeket sorrendben (borító, január - december) kéri feltölteni, ezért ajánlott a képek előzetes összeválogatása, a képfájlok neveinek sorrend szerinti indexálása. A megrendelés véglegesítését követően a naptár lapjaihoz rendelt képek cseréje már nem lehetséges, ezért kérjük azt megelőzően körültekintően eljárni! Amint a naptárak elkészültek, átvehetőek, rendszerünk automata email értesítést küld a megrendeléshez megadott email címre.