A képek feltöltése a kiszolgáló pillanatnyi terhelésének és az internetkapcsolatod feltöltési sebességének függvényében akár több percig is tarthat.

DigiNyomda – a digitális nyomda. Budapest, Karolina út 17.

Jumbó FotóNaptár

Termék információ:46x64cm méretű, 13 lapos prémium falinaptár, fémspirállal kötve, akasztólyukkal ellátva
Fénykép, bejegyzés:max. 48db egyedi fénykép, max. 50db egyedi bejegyzés illeszthető
Ára:A közösségi vásárlás erejével! bruttó 9.250 Ft helyett mindössze bruttó 3.950 Ft
Vállalási határidő: Pillanatnyi terheléstől függően, de legkésőbb a megrendelés beérkezését követő 5. munkanap
Személyes átvétel:Telephelyünkön, nyitvatartási időben ingyenesen
Futárkiszállítás:

Magyarország területén az elkészítést követő 3. munkanapon. Díja: bruttó 1.500 Ft
Amennyiben több rendeléset rögzítesz és egyben (egyszeri szállítási díj ellenében) szeretnéd megkapni a naptáraidat, kérjük, egy napon belül add le az összes megrendelésedet és tüntesd fel a megjegyzésben, hogy a többi megrendeléseddel egybe kéred csomagolni.

Rendeld meg három egyszerű lépésben:

1. Töltsd ki személyes adataidat, válassz átvételi módot.

az adatok kitoltése kötelező
 
:
:
:
 
:
 
 
 

Most 9.250 Ft/db helyett 3.950 Ft/db áron rendelhet.

 
:
 
 
 
*

Még 3000 karaktert írhatsz.

 

    *Itt kérjük jelezni, amennyiben több különböző naptárt rendelsz és az összes megrendelésedhez futárkiszállítást kérsz, ezért kéred a más tartalmú, külön-külön feltöltött megrendeléseidet összecsomagolni, egyszeri szállítási költség ellenében kiszállítani. Kérjük a pontos példányszám jelölését.

 

:

 

2. Válassz ízlésednek megfelelő naptár stílust:
Kattints a képekre. A kiválasztott naptár sablont bordó keret jelöli.

jumbo egyedi fényképes naptár
jumbo egyedi fényképes naptár
jumbo egyedi fényképes naptár
jumbo egyedi fényképes naptár
jumbo egyedi fényképes naptár
jumbo egyedi fényképes naptár
jumbo egyedi fényképes naptár

 

3. Töltsd fel saját fotóidat, add meg egyéni bejegyzéseidet.

Fontos tudnivalók:

A Jumbo FotóNaptár extra nagy méretű, ezért az oldalaira illeszthető képek is nagy méretben jelenhetnek meg, melyek optimális minőségű kidolgozásához megfelelő felbontású fotók feltöltése javasolt. Az alacsony felbontású fotók életlen, részletszegény képkidolgozást eredményezhetnek. A fényképek kiválasztását követően rendszerünk különböző színű piktogramok által jelzi ki a felbontás alapján várható minőséget, a zöld - ideális, a sárga - megfelelő, a piros - nem ajánlott felbontást jelez. Az egészen nagy felbontású, .jpg kiterjesztésű képek feltöltésének támogatása érdekében webszerverünk képenkénti maximális fájlméret korlátozását 10 MB-ra emeltük, ennél nagyobb méretű kép feltöltése nem lehetséges. A képek feltöltését követően lehetőség nyílik max. 50 darab, legfeljebb 10 karakteres egyéni bejegyzés megadására, azokhoz megfelelő piktogram választására. A bejegyzések és piktogramok naptár celláiba történő helyezése külön-külön és együttesen is lehetséges.

Figyelem! A gyorsabb szerkesztés érdekében ajánlott a képek előzetes, hónapok szerinti összeválogatása, a képfájlok neveinek sorrend szerinti indexálása. A megrendelés véglegesítését követően a naptár lapjaihoz rendelt képek, szöveges bejegyzések cseréje már nem lehetséges, ezért kérjük azt megelőzően körültekintően eljárni! Amint a naptárak elkészültek, átvehetőek, rendszerünk automata email értesítést küld a megrendeléshez megadott email címre.